Hrvatski radio

Radio Osijek

Mladež HDZ-a pomaže maturantima

03.02.2015.

21:02

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Mladež HDZ-a Osječko-baranjske županije i ove godine organizira besplatne pripreme osječkih srednjoškolaca za državnu maturu. Pojedinosti su objavili na današnjoj konferenciji za novinare.

Kako je istaknuo predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Domagoj Mikulić, ohrabreni su velikim odazivom i uspjehom maturanata-polaznika njihovih priprema u protekle dvije godine, tako da su se i ove godine odlučili za ovu akciju. I sada očekuju između 150 do 200 prijava, koliko ih je bilo i u prijašnja dva ciklusa. „Svjesni smo činjenice kako je ulaganje u mlade ulaganje u zajedničku budućnost, a upravo mladi i obrazovani temelj su razvoja svakog društva te mi na ovaj način želimo doprinijeti njihovom razvoju. U ova teška vremena želimo na ovaj način pomoći roditeljima maturanata koji neće morati plaćati instrukcije i pripreme. Zato pozivamo sve zainteresirane maturante da se priključe besplatnim pripremama u organizaciji Mladeži HDZ-a grada Osijeka i spremni dočekaju državnu maturu“, rekao je Mikulić.
Ove godine pripreme počinju 21. veljače trajat će do svibnja, a organizirat će se za hrvatski jezik, engleski jezik te matematiku i to za sve razine navedenih predmeta. Prijave se primaju do 17. veljače na e-mail matura.mhdz@gmail.com , a potrebno je navesti ime i prezime polaznika, predmete i razine koje žele pohađati te kontakt broj polaznika, po mogućnosti broj mobitela radi lakše komunikacije.
Odgovori na dodatne upite mogu se dobiti pozivom na broj: 031/250-350 ili osobnim dolaskom u prostorije stranke, na adresu Lučki prilaz 2/II, Osijek svakim radnim danom od 9 do 14 sati.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.