Hrvatski radio

Radio Osijek

13:45 / 10.04.2017.

Autor: Željka Bačić

Most: Karalić kandidat za župana

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Most nezavisnih lista predstavio je danas u Osijeku svoga kandidata za župana osječko- baranjskog. Riječ je o Krunoslavu Karaliću, profesoru i pomoćniku ministra poljoprivrede i prehrambene industrije.

 

„Donosim odgovornost za Županiju  osječko- baranjsku“-  rekao je na konferenciji za novinare Krunoslav Karalić dodavši kako je njegov rad u Ministarstvu poljoprivrede  i kao profesora na osječkom Poljoprivrednom fakultetu jamstvo uspješnosti, jer našu županiju treba probuditi. Ovo je presudan trenutak, trebaju nam stručni, obrazovani ljudi, s respektabilnim biografijama, od kojih ćemo tražiti odgovornost, naglasio je Karalić i dodao kako su pomaci koji se sada vide u poljoprivredi dijelom i njegova zasluga, od rješavanja nesređenoga tržišta, proizvodnje mlijeka do organiziranja inspekcijskih službi, koje treba ujediniti. Zbog  svega toga želi izaći pred birače i brinuti se za Slavoniju i Baranju te vratiti nadu mladima. U Slavoniju se vraćam svakog vikenda, kaže, i nikada je neću napustiti. Karalić je istaknuo i to da osječko- baranjska politika  više neće biti antagonizam prema državnim tijelima. Miroslav Šimić, inače Mostov  kandidat za gradonačelnika Osijeka, je kazao kako je Karalić visokostručna osoba uvijek usmjerena na realizaciju projekata.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.