Hrvatski radio

Radio Osijek

Motomrazovi i djeca u središtu Osijeka

07.12.2019.

13:29

Autor: Radio Osijek / IF

Motomrazovi i djeca u središtu Osijeka

Motomrazovi i djeca u središtu Osijeka

Foto: - / -

Stotinjak motomrazova ove je subote razveselilo djecu na središnjem osječkom trgu i dijelilo im slatkiše. Prije trga motomrazovi su posjetili Dom za odgoj djece i mladeži na Vinkovačkoj te Dječji dom Klasje.

Sjesti na veliki motor dječacima je bilo veće zadovoljstvo od bombona, a i djevojčice su zaključile da je Djed Mraz na motoru zabavniji od onog što se vozi saonicama. Moto klub Osijek već 18 godina organizira darivanje djece, a ove se godine okupilo stotinjak motomrazova koji su razveselili okupljene na Trgu Ante Starčevića.
Kako je istaknuo predsjednik Moto kluba Osijek Zdravko Bošnjak, ponosni su što su se motomrazovi proširili diljem Hrvatske i susjednih zemalja. U Osijek su došli članovi prijateljskih klubova iz Pečuha, Tuzle i Subotice, a potom će Osječani u uzvratne posjete. Motomrazovi iz Osijeka posjetit će i djecu u Belom Manastiru, Bistrincima, Čepinskim Martincima i Antunovcu.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.