Hrvatski radio

Radio Osijek

Najavljena modna revija Humanost bez granica

14.12.2021.

15:34

Autor: HRT Radio Osijek

najava modne revije

najava modne revije

Foto: M.Kralj / Radio Osijek

U subotu će, u organizaciji tvrtke Vijuga, u dvorištu Stare pekare u Tvrđi u 17 sati i 30 minuta biti održana modna revija u suradnji s Humanitarnom udrugom „Rijeka ljubavi" kojoj će biti usmjerena prikupljena sredstva. Ovim događajem želi se, u humanitarne svrhe, potaknuti kupnja modnih kreacija poznate makedonske dizajnerice Daniele Petkovske te naših mladih dizajnera Ire Kosmačin i Darija Beničkog. 

Projekt je, kako je istaknuto na konferenciji za novinare, pokrenut na inicijativu makedonske dizajnerice Daniele Petkovske, a o projektu, od sutra i o ulaznicama, možete doznati sve na stranici humanostbezgranica.com.hr kao i o načinima na koje možete kupiti kreacije i na taj način poduprijeti aktivnosti Humanitarne udruge Rijeka ljubavi koja pomaže tisuću obitelji.  Prikupljenim novcem želi se uljepšati nadolazeće božične blagdane korisnicima Rijeke ljubavi, rekao je  direktor Vijuge Darko Grundler. Prva je to takva akcija organizirana za Rijeku ljubavi, ističe predsjednica udruge Štefica Čučak koja je zahvalila tim ladim ljudima koji grade mostove humanosti prema socijalno ugroženim građanima i osobama u riziku od siromaštva. Uz Danielu Petkovsku, na modnoj reviji sudjeluju i Ira Kosmačin, trenutno studentica Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu te njezin kolega Dario Benički koji je, nakon srednje škole, također upisao Tekstilno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Poslušajte što su rekli direktor tvrtke Vijuga Darko Grundler  i predsjednica Humanitarne udruge Rijeke ljubavi Štefica Čučak.


Darko Grundler i Štefica Čučak

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.