Hrvatski radio

Radio Osijek

Napadnut Bosiljko Stanić, vlasnik tvrtke "Boso"

07.07.2016.

13:39

Autor: HINA/Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Vlasnik vinkovačkog trgovačkog lanca "Boso", Bosiljko Stanić, izvijestio je novinare da ga je danas u prijepodnevnim satima, na parkiralištu diskonta i uprave njegove tvrtke, drvenom palicom ozlijedio član obitelji bivše zaposlenice koja se medijima nedavno požalila na mobing.

U izjavi novinarima, nakon što je obavio razgovor s policijom, Stanić kazao je da ga je po rukama ozlijedio brat supruga Ivanke Dujmić, Vinkovčanke koja je donedavno radila u "Bosi". "Krenuo sam na službeni put i kada sam prilazio automobilu, osoba za volanom starijeg automobila krenula je preko rubnika parkirališta na mene. Riječ je o bratu supruga Ivanke Dujmić, koja je kod nas donedavno radila", kazao je vidno potresen Stanić. Rekao je i da je za sebe i obitelj zatražio policijsku zaštitu te da policija već štiti kuće članova njegove obitelji. Također je najavio da će za nekoliko dana objaviti i  priopćenje za javnost, jer je do sada šutio na sve napade zbog brige za 1200 radnika svoga poduzeća.
"Mislim da mediji prave problem ni od čega i lažno izvješćuju. Ovo je ugrožavanje 1200 ljudi koji sa mnom rade 26 godina i grade ovu tvrtku. Ne znam odakle vjetrovi pušu, ali ovih dana ćemo se oglasiti", poručio je Bosiljko Stanić okružen djelatnicima diskonta koji su izašli kako bi mu dali potporu.
Na mjestu napada, policija obavlja očevid.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.