Hrvatski radio

Radio Osijek

Nastavljeno s besplatnim predavanjima za poduzetnike

20.01.2023.

14:10

Autor: HRT Radio Osijek

Anamarija Pažin Morović

Anamarija Pažin Morović

Foto: Neven Knežević / Radio Osijek

Od rujna prošle godine traje projekt "Poduzetnički obzor" kojega je pokrenula Osječko baranjska županija s ciljem da kroz besplatna predavanja pruži poduzetnicima dodatne informacije o različitim temama kako bi mogli unaprijediti svoje poslovanje.  Ciklus predavanja nastavljen je predavanjem "Mirisi kao marketinški alat"

Osječko-baranjska županija pokrenula je u rujnu prošle godine projekt besplatne edukacije za poduzetnike i sve one koji su uključeni u poslovni svijet, a koji žele razvijati svoja znanja i poslovne vještine, unaprijediti pristup poslu i poslovnoj organizaciji, te ostvariti bolje rezultate poslovanja pod nazivom "Poduzetnički obzor", rekla je župlanijska pročelnica za gospodarstvo Ivana Katavić Milardović. Do sada je održano šest seminara-predavanja. Nakon blagdanske stanke počeo je novi ciklus predavanja. Najnovije pod nazivom Mirisi kao marketinški alat". Kako je rekla voditeljica seminara aromaterapeutkinja i wellnes menadžerica Anamarija Pažin Morović "marketing mirisa praksa je korištenja ugodne arome za poboljšanje ugleda tvrtke, poboljšanje korisničkog iskustva i povećanje prodaje. Smirujući miris unutar poslovnog sastanka može prisutne održati mirnijima, a jednako tako kupca može učiniti sretnijim, te time povećati prodajen rezultate. Cilj je radionice upoznati polaznike s utjecajem prirodnih mirisa u svrhu poboljšanja poslovne komunikacije, prodaje, okruženja i radne učinkovitosti na poslu, predstaviti primjere kreiranja mirisnih logotipa, te dati savjete za poboljšanje koncentracije i smanjenja stresa na radnom mjestu odnosno aromaterapija za zaposlene", zaključila je Pažin Morović. 

I.Katavić Milardović

I.Katavić Milardović

Foto: Neven Knežević / HRT Radio Osijek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.