Hrvatski radio

Radio Osijek

12:35 / 22.02.2022.

Autor: HRT Radio Osijek

Navijačka euforija pred Dinamo, preostalo tek nekoliko stotina „zaštićenih ulaznica”.

novi logo za 75. rođendan kluba

novi logo za 75. rođendan kluba

Foto: NK Osijek / NK Osijek

Navijači u redu za ulaznice čak šest dana prije utakmice, jučerašnja su scena koja najbolje pokazuje interes i atmosferu uoči nedjeljnog derbija 25. kola HT Prve lige NK Osijek – GNK Dinamo - 18 sati.

Kako bi osigurali maksimalnu podršku Bijelo-plavima, klub je odlučio u prodaju pustiti tzv. zaštićene ulaznice, odnosno pojedinačne i polugodišnje, pri čemu će prednost kupovine imati svi oni koji su pojedinačnu ulaznicu kupili za utakmicu protiv HNK Rijeka. Provjera će se vršiti uz predočenje ulaznice s utakmice protiv Rijeke ili uz osobni dokument evidencijom u sustav prodanih ulaznica za prošli susret u Gradskom vrtu. Prodaja će se na ovaj način odvijati do srijede 23. veljače.  


Istok ranije rasprodan, dostupne ulaznice za tribinu zapad dolje i ložu


I to tek nekoliko stotina, poručili su iz kluba, dok će se za ostale u prodaji nalaziti od četvrtka 24. veljače. Dodajmo, kako ulaznice nije moguće kupiti online, već isključivo na blagajnama stadiona.


Slijedom epidemioloških restrikcija trenutni kapacitet 6852 (40% pune popunjenosti), izvjesno otvaranje gornje zapadne tribine


To bi značilo puštanje u prodaju još 2400 ulaznica od četvrtka. Iako ovaj potez Wilsonove još uvijek nije službeno potvrđen, jasno je da će do njega doći jer interes za derbi iz dana u dan kontinuirano raste.


Provjera uoči Dinama protiv trećeligaša Zrinskog


U srijedu (22. veljače) od 17 sati, Osječani će u kontrolnoj utakmici snage odmjeriti protiv ambicioznog trećeligaša Zrinskog iz Jurjevca. Susret će biti otvoren za gledatelje, tribina zapad (G5) uz obavezne COVID potvrde.