Hrvatski radio

Radio Osijek

Ne trebamo ništa da bismo imali sve - Točno to je bila rupa

20.08.2020.

13:42

Autor: Željko Kovačević

Ivan Kristijan Majić, KC Osijek (foto Dario Vračević)

Ivan Kristijan Majić, KC Osijek (foto Dario Vračević)

Foto: - / -

"Nova rupa", program Kulturnog centra Osijek večerašnjim koncertom Rovovskog stopala nastavlja koncertni ciklus kod fontane osječkog Eurodoma. Koncerti će se održavati uz pridržavanja svih epidemioloških mjera.

„Moram reći da mi je to jedna od najdražih priča o Osijeku, a čuo sam ih dosta, pa sam razmišljao kako bi nešto slično trebao vratiti u život ovog grada. To je stvarno specifična priča. Ne trebamo ništa da bismo imali sve. Točno to je bila rupa.” - rekao je Ivan Kristijan Majić u programu Radio Osijeka najavljujući program iz ciklusa „Nove rupe”. 

Prvi koncert je večeras kada u 21 sat nastupa glazbena skupina Rovovsko stopalo. Dva dana poslije, u subotu 22. kolovoza, na pozornici ispred KC-a Osijek nastupa jazz band – Gungula, a drugi tjedan "Nove rupe" donosi jazz, američki blues te country.

Koncerti će se održati uz pridržavanje epidemioloških okvira propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Tijekom koncerta bit će osigurana sjedeća mjesta, a posjetitelji će u prostor koncerta moći ući nakon izmjerene tjelesne temperature, potpisane evidencije o prisustvu te obavezne dezinfekcije ruku.

https://kulturni-centar.hr/

Ivan Kristijan Majić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.