Hrvatski radio

Radio Osijek

12:39 / 04.05.2020.

Autor: Radio Osijek

Nema novooboljelih u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Foto: Vukovarsko-srijemska županija

Foto: Vukovarsko-srijemska županija

Foto: - / -

U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata nema pozitivnih osoba na COVID-19, te tako ukupan broj oboljelih osoba i dalje iznosi ukupno 40, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite .

Trenutačno u županiji nema hospitaliziranih osoba zbog COVID-19 bolesti. U protekla 24 sata izliječena je 1 osoba iz Vinkovaca, što čini ukupno 24 izliječenih osoba na području županije. U protekla 24 sata testirano je 21 osoba, što iznosi 1168 ukupno testiranih do sada na području županije.

U samoizolaciji na području županije nalazi se 390 osoba, a tijekom jučerašnjeg dana zaprimljene su 3 prijave o kršenju samoizolacije, te se provjerom utvrdilo da se u sva tri slučaja radilo o kršenju samoizolacije.

COVID-19 ambulante osnovane pri domovima zdravlja su zaprimile 33 poziva sa sumnjom na bolest COVID-19. Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 7 zdravstvenih radnika, a od toga 2 liječnika, 3 medicinske sestare/tehničar, 1 drugi zdravstveni i 1 nezdravstveni radnik. Zdravstvenih radnika u samoizolaciji je 3, 1 liječnik i 2 medicinske sestre/tehničar.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.