Hrvatski radio

Radio Osijek

Nikola Grmoja u Osijeku

29.03.2022.

19:55

Autor: HRT / Stjepan Filipović

Nikola Grmoja i članovi

Nikola Grmoja i članovi

Foto: Stjepan Filipović / HRT - Radio Osijek

Potpredsjednik Mosta Nikola Grmoja, boraveći u Osijeku naglasio je kako žele posebnu pozornost posvetiti Slavoniji, Srijemu i Baranji. 

Protekla četiri tjedna osnovali su koordinacije u Brodsko – posavskoj, Vukovarsko-srijemskoj te Osječko – baranjskoj županiji. „U danima i tjednima koji dolaze, zbog velikog priljeva novih članova, u gradu Osijeku ići ćemo u nove izbore i osnivanje koordinacije grada Osijeka. Želimo zadržati ljude koji su tu već dijelovali i koji mogu pomoći svojim iskustvom ali nove snage će sigurno pomoći jačanju Mosta u gradu Osijeku i Osječko – baranjskoj županiji. Fokus će biti na jačanju poduzetništva ali isto tako veliku pažnju ćemo posvetiti borbi protiv iseljavanja ljudi a nudimo i konkretna rješenja za demografsku obnovu. Želimo gospodarstvo na tržišnim osnovama gdje će uspijevati oni koji su sposobni i koji dobro posluju”, naglasio je Grmoja. Osvrnuo se i na politička zbivanja u Hrvatskoj.

potpredsjednik Mosta Nikola Grmoja

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.