Hrvatski radio

Radio Osijek

Nova aplikacija Klikom do brze narudžbe

31.07.2020.

12:58

Autor: Monika Kralj

foto Radio Osijek/M.Kralj

foto Radio Osijek/M.Kralj

Foto: - / -

Klikom do brze narudžbe - nova je usluga koju ugostiteljima omogućava Hrvatska obrtnička komora. Aplikacija je to koja im olakšava rad, a gostima pruža kvalitetniju uslugu. Aplikacija je danas predstavljena osječkim ugostiteljima.

Svrha je, kako je objašnjeno, potpora poslovanju u izazovnim okolnostima zbog koronavirusa ali i osiguravanje alata koji je dio digitalne ere u kojoj se nalazimo. Nova aplikacija predstavljena je javnosti u lipnju, a danas i u Osijeku. Smart Service višejezični je servis koji gostu omogućava da uz pomoć pametnog telefona na jednostavan način pregleda ponudu ugostiteljskog objekta te naruči hranu i piće za svoj stol koristeći QR kod bez preuzimanja i instaliranja aplikacije, bez ostavljanja podataka. Svaki ugostiteljski objekt može prilagoditi aplikaciju svojoj ponudi bez dodatnih ulaganja. Nakon probnog, za članove Komore besplatnog, razdoblja članovi će Komore imati povlaštenu cijenu te aplikaciju moći koristiti i dalje.

predsjednik županijske Obrtničke komore Darko Knežević i voditelj marketinga i prodaje u "Muzika i to" Denis Štefanić

Galerija
-, Foto: -/-
-, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.