Hrvatski radio

Radio Osijek

Nova Gradiška: Ugljični monoksid koban za muškarca i ženu

07.02.2022.

13:49

Autor: Radio Osijek/TM

Ulica Marije Jurić Zagorke u Novoj Gradiški/Ilustracija

Ulica Marije Jurić Zagorke u Novoj Gradiški/Ilustracija

Foto: screenshot / Google maps

Muškarac u dobi od 40 godina i žena od 38 godina pronađeni su u subotu mrtvi u obiteljskoj kući u Novoj Gradiški. "Očevidom je utvrđeno da je u vremenu od 3. do 5. veljače, uslijed neispravnosti instalacija peći na kruta goriva, došlo do istjecanja plina ugljičnog monoksida u prostorije obiteljske kuće, trovanja i smrti dvije osobe", priopćeno je iz policije.

U priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske stoji:

"U Novoj Gradiški, u Ulici M. Jurić Zagorke, u subotu, oko 17.30 sati, u obiteljskoj kući, pronađena su dva mrtva tijela (muškarac rođ. 1982. i žena rođ. 1984.). Pregledom mrtvih tijela nisu uočeni tragovi nasilja.

Očevid je obavljen u zajedničkoj suradnji Županijskog državnog odvjetništva, policije i inspektora zaštite od požara, kojim je utvrđeno da je u vremenu od 3. do 5. veljače, uslijed neispravnosti instalacija peći na kruta goriva, došlo do istjecanja plina ugljičnog monoksida u prostorije obiteljske kuće, trovanja i smrti dvije osobe."  

"Više će se znati nakon što bude završena obdukcija tijela", rekla je Hini glasnogovornica brodsko-posavske Policijske uprave Kata Nujić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.