Hrvatski radio

Radio Osijek

Nova naplatna oprema u vozilima GPP-a

23.07.2020.

13:51

Autor: Radio Osijek

foto: GPP

foto: GPP

Foto: - / -

Ovih je dana privedeno kraju testiranje nove opreme ticketing sustava posljednje generacije u okviru modernizacije elektronskog sustava prodaje i kontrole karata, poručuju iz GPP-a .

„Naši putnici već su u pojedinim vozilima mogli primijetiti novu naplatnu opremu tzv. validatore. Najveća promjena svakako je u modernijem sustavu i činjenici da više neće biti potrebno koristiti izlazne validatore. Većina putnika i inače ih nije koristila, osim u slučajevima presjedanja ili korištenja više zona u jednoj vožnji. U novom sustavu to će se sada odrađivati tijekom prijave”, potvrđuje Sanja Mršo iz GPP-a i dodaje kada je presjedanje ili vožnja kroz više zona u pitanju, potrebno je voditi računa iz koje se zone u koju putuje zbog unaprijed odabira opcija prilikom ulaska u vozilo. 

Završetak modernizacije u svim vozilima očekuje se do kraja godine, do kada će paralelno u prometu biti vozila s novom i starom opremom. Sve dodatne informacije korisnicima će biti dostupne i ažurirane na web stranici: www.gpp-osijek.com

Leteća ekipa, razgovor novi validatori GPP

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.