Hrvatski radio

Radio Osijek

Nova sezona u Adrenalinskom parku Duboka

08.04.2022.

13:10

Autor: PP Papuk/priopćenje

Duboka

Duboka

Foto: PP Papuk / PP Papuk

Dobre vijesti stižu za sve ljubitelje aktivnog odmora, punog adrenalina i avanture u ljepoti prirode, ističu iz Parka prirode Papuk. 

Adrenalinski parkovi iskustvo su nalik nijednom drugom, stoga ne propustite posjetiti Adrenalinski park Duboka u Velikoj, stoji u pozivnici. "Zadovoljstvo nam je zainteresirane posjetitelje i širu javnost pozvati u pravu outdoor avanturu koja uključuje različite tematske cjeline na površini od 4000 m². Od popularnog zip linea, letećeg skateboarda i visinskih poligona među stablima, pa sve do penjanja na umjetne stijene - aktivnosti dostupne u adrenalinskom parku kreirane su kako bi svatko mogao pronaći nešto po svom ukusu. Elementi odnosno poligoni namijenjeni su svim uzrastima, tako da su, osim za društvo željno dobre zabave, idealni i za uživanje s cijelom obitelji," poručuju iz Parka prirode Papuk. Adrenalinski park otvoren je za posjetitelje svakoga dana od 10 do 18 sati uz obaveznu prethodnu online rezervaciju. Rezervirajte termin za Adrenalinski park Duboka putem online obrasca na linku https://adrenalin-park-duboka.com/


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.