Hrvatski radio

Radio Osijek

Nove mogućnosti suradnje s poduzetnicima Republike Srpske

11.12.2015.

09:41

Autor: Amoreta Bajto

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Osijek je danas posjetilo izaslanstvo Republičke agencije za razvoj malog i srednjeg poduzetništva Republike Srpske .

U sklopu prekogranične suradnje dogovorena je posjeta delegacije Republičke agencije za razvoj malog i srednjeg poduzetništva Republike Srpske (Bosna i Hercegovina) iz Banja Luke Regionalnoj razvojnoj agenciji i BIOS-u.
U delegaciji su Zoran Savić, pomoćnik ministra Ministarstva industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske, Marinko Đukić, ravnatelj Agencije sa suradnicima Maricom Berić, Bojanom Ćudićem i Mićom Stanojevićem. Nakon obilaska BIOS-a, sastali su se s domaćinima u TRegionalnoj razvojnoj agenciji  te predstavili dosadašnju suradnju s drugim jedinicama lokalne i regionalne samouprave na području Republike Hrvatske te razmotrili mogućnost suradnje i na našem području. U razgovorima su sudjelovali  Slavica Singer, voditeljica UNESCO katedre za poduzetništvo i smjera Poduzetništvo Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Jean Pierre Maričić, direktor Poduzetničkog inkubatora BIOS, Marko Đukić i Denis Ćosić, ravnatelj i zamjenik ravnatelja u Gradskom društvu Crvenog križa Osijek, a očekuju se predstavnici Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.