Hrvatski radio

Radio Osijek

Novouređeni tereni Sportskog centra "Ante Gotovina" na Bikari

24.10.2019.

13:38

Autor: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: - / -

Novouređene terene u sklopu Sportskog centra "Ante Gotovina" na Bikari na korištenje je danas predala zamjenica gradonačelnika Osijeka Žana Gamoš s predsjednikom NK Metalca Borom Ivkovićem .

Rekonstrukcija terena s umjetnom travom i svlačionica vrijedna je 280.000 kuna. Pola iznosa osigurao je NK Metalac, 80.000 kuna Nogometni klub Osijek a 10.000 dolara obitelj Luke i Marice Margaretić iz Australije.
"Lijepo je doći i vidjeti jednu uspješnu sportsku, nogometnu priču u gradu Osijeku i za našeg sugrađanina imati velikoga zaljubljenika u grad i velikog sportskog entuzijasta s vizijom Boru Ivkovića", rekla je zamjenica osječkoga gradonačelnika Žana Gamoš koja je uime gradonačelnika Ivana Vrkića, Grada Osijeka, Osječana i Osječanki te sportaša i rekreativaca zahvalila na svemu do sada darovanom našem gradu. Danas smo svjedočili novim ulaganjima u sportsku priču na Sportsko-rekreacijskom centru Ante Gotovina na Bikari i 128 djece koja provode ovo vrijeme u pozitivnom okruženju, naglasila je dogradonačelnica Gamoš.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.