Hrvatski radio

Radio Osijek

Obitelj Perić i ove godine na Badnjak daruje borove

21.12.2020.

17:39

Autor: Neven Knežević

foto: facebook Aki Caffe

foto: facebook Aki Caffe

Foto: - / -

Tradicija poklanjanja božićnih drvaca obitelji Perić iz Osijeka nastavlja se i ove godine. Uz epidemiloške mjere podjela borova počet će na Badnjak u 10 sati ispred njihovog caffe bara u Vinkovačkoj ulici 88

Andre Perić iz Osijeka od oca je preuzeo ugostiteljski obrt, a s njim i potrebu darivanja. Blagdan Božića donosi mir u srca i radost u domove, a bor je simbol svega toga, tako da je obitelj Perić prije šest godina uz prodaju borova za goste svoga caffe bara odlučila dio borova darovati. "Počelo je 2014. kada je podijeljeno dvadesetak borova koje smo dovozili na kućne adrese, no već sljedeće godine podjeljeno ih je stotinjak i tako do danas", kaže mladi ugositelj Andre Perić koji napominje da će se pridržavati svih epidemiloških mjera pri podjeli, te najavio početak podjele u prijepodnevnim satima na Badnjak. No dio drvaca bit će i dostavljen onima koji nemaju mogućnosti nabaviti ih. Andre Perić je napomenu da se građani o svemu mogu informirati na facebook stranici Aki Caffe.

Andre Perić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.