Hrvatski radio

Radio Osijek

Održan još jedan Modni buvljak na osječkoj glavnoj tržnici

31.07.2021.

12:47

Autor: Radio Osijek / KI

foto screenshot Facebook Tržnica Osijek

foto screenshot Facebook Tržnica Osijek

Foto: - / -

Nakon poduže pauze danas je na glavnoj tržnici, u "sudskom prolazu", organiziran drugi ovogodišnji Modni buvljak. Ponuda je bila bogata, šarolika, a cijene povoljne. Najčešće se čulo: "Jeftino dam samo da prodam!".

Tržnica Osijek u listopadu 2019. godine pokrenula je Modni buvljak s idejom da se održava svake zadnje subote u mjesecu, no nakon nekoliko vrlo uspješnih buvljaka tijekom prošle godine zbog koronavirusa nisu održavani. Nakon poduže pauze danas je na glavnoj tržnici, u prolazu kod zatvora, organiziran drugi ovogodišnji Modni buvljak. Voditeljica projekta Renata Čepo istaknula je kako se Modni buvljak pokazao vrlo uspješnim te su ga popuštanjem epidemioloških mjera odlučili vratiti: "Trenutačno imamo 30 štandova, iako se neki čak ostali i prazni zbog godišnjih odmora i vrućina koje vladaju u posljednje vrijeme. Inače smo svaki puta bili popunjeni, a bilo je čak i više zahtjeva nego što možemo ponuditi štandova. Za sljedeću posljednju subotu u mjesecu mogu podsjetiti kako je svim zainteresiranima potrebna rezervacija, a na štandovima ponuditi mogu odjeću, obuću, torbe, nakit, potrepštine za djecu", istaknula je Čepo i dodala kako je glavni cilj organizacije je povezati ljubitelje mode i probuditi ekološku svijest o korisnom zbrinjavanju viška odjeće te pozitivno utjecati na promjene u društvu i stvaranju novih vrijednosti.

I ove se subote Modni buvljak na glavnoj osječkoj tržnici pokazao kao idealna prilika za razmjenu, prodaju i povoljnu kupovinu kvalitetne i očuvane odjeće, obuće i drugih modnih dodataka, ali i idealna prilika za dobru zabavu i druženje. Sljedeća će prilika za povoljnu prodaju i kupnju robe, nadamo se, biti 28. kolovoza.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.