Hrvatski radio

Radio Osijek

Opremanje školaraca

26.08.2015.

13:20

Autor: Marija Petrinović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Info-centar za mlade Osijek u suradnji sa gradskim i županijskim Savjetom mladih od 10 do 16 sati organizira razmjenu i kupoprodaju rabljenih udžbenika i očuvanog školskog pribora za osnovne i srednje škole.

„Organizacijom solidarne razmjene i kupoprodaje udžbenika i očuvanog školskog pribora u prostoru Info-centra, želimo pomoći učenicima i roditeljima da lakše i organizirano opreme djecu za slijedeću školsku godinu“ - kaže organizatorica Maja Knežević.

      

Žele omogućiti, ali i poticati međusobnu podršku svih učenika i roditelja, da solidarnom razmjenom udžbenike usmjeravaju jedni drugima,  vjerujući da ovakav pristup sve građane povezuje u nastojanju da jednostavnije i racionalnije opreme djecu udžbenicima

Učenici i roditelji pritom samostalno  razmjenjuju ili kupuju i prodaju knjige, bez posredovanja Info-centra, zaključila je Maja Knežević podsjećajući kako će u Ribarskoj 1 u Osijeku trajati do 16 sati.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.