Hrvatski radio

Radio Osijek

Osijek je "super" grad za raditi i ulagati u budućnost

03.12.2021.

09:13

Autor: Amoreta Bajto

Marin Marinović, fotografija Amoreta Bajto

Marin Marinović, fotografija Amoreta Bajto

Foto: - / -

U prigodi Dana grada, Osijek je bogatiji za novi, suvremeno opremljeni centar za fizioterapiju u samom gradskom središtu. Veliko ulaganje mladog poduzetnika koji vjeruje da je upravo Osijek grad u kojem se može uspješno raditi i dobro živjeti. Marin Marinović izravno u programu Radio Osijeka.

"Počeo sam kao računalni tehničar u strojarstvu vjerujući da je to sigurna budućnost, zatim sam sam radio za jednog teleoperatera. No našao sam snage promjeniti smjer i živjeti svoj san, upisati studij fizioterapije, nastaviti izobrazbu, uz to raditi i dalje učiti od najboljih. Tako sam u Osijek donio nove vještine i tehnike, a najbolji je odgovor na moj trud veliko zanimanje Osječana i radni dan sa svim popunjenim terminima", kaže nam Marin, pričajući svoju životnu i profesionalnu priču.

Dodaje da radi već dvije i pol godine, a sada se odlučio na veliku investiciju te je u gradskom središtu, u Ružinoj ulici otvorio novi, moderno opremljeni prostor u kojem će Osječanima biti dostupne usluge fizioterapije, masaže, kiropraktika, grupne vježbe, vježbe za trudnice kao i sve tehnike koje i dalje vrijedno uči na seminarima i radionicama kada god je to moguće.

Na pitanje ne smatra li da bi više zaradio i uspješniji bio u primjerice Zagrebu ili nekoj od drugih zemalja Europske unije, Marin pojašnjava da Osijek vidi kao mjesto velikih mogućnosti i grad u kojem se može uspješno raditi i dobro živjeti.

Poslušajte Marina...

Marin Marinović Fizionova

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.