Hrvatski radio

Radio Osijek

Osijek uz Vatrene, utakmica na središnjem trgu i vlak za doček pobjednika

13.07.2018.

16:03

Autor: Davor Lončarić

foto: Davor Lončarić

foto: Davor Lončarić

Foto: - / -

Osijek i Osječko-baranjska županija organiziraju gledanje utakmice Hrvatska-Francuska na središnjem Trgu Ante Starčevića u nedjelju od 17 sati. Grad i županija organizirali su i poseban vlak za Zagreb koji će naše navijače odvesti na doček Vatrenih u domovini.

OSIJEK UZ VATRENE

Osim javnog gledanja u Tvrđi, Grad Osijek, ovoga puta uz potporu Osječko-baranjske županije, omogućit će prijenos finalne utakmice Svjetskog prvenstva u nogometu između Hrvatske i Francuske na velikom ekranu na Trgu Ante Starčevića. Po završetku utakmice očekuje vas veliko slavlje uz Lyra Band Osijek i završnica uz vatromet. Iz gradske uprave pozvali su sve Osječanke i Osječane "da dišu kao jedno u znak podrške našoj reprezentaciji".

NAVIJAČKI VLAK IZ OSIJEKA KA VATRENIMA

U ponedjeljak 16. srpnja 2018. godine u 7.20 sati iz Osijeka kreće kompozicija od osam vagona na doček koji se Vatrenima organizira na središnjem zagrebačkom trgu. Grad Osijek i Osječko – baranjska županija financirat će izvanredni prijevoz HŽ-a, poseban navijački vlak. Podjela karata za 480 “najbržih” navijača počela je u 17 sati na Željezničkom kolodvoru Osijek. Osobno se moglo podići najviše četiri karte, a razgrabljene su naprosto za samo sat vremena. Povratak iz Zagreba predviđen je sa zagrebačkog Glavnog kolodvora u 20 sati.

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.