Hrvatski radio

Radio Osijek

Osječka Kopika otvara vrata u subotu

12.06.2019.

14:03

Autor: Neven Knežević

foto: hrt.hr

foto: hrt.hr

Foto: - / -

Osječki kupališni kompleks Copacabana na lijevoj obali Drave prve će posjetitelje u novoj sezoni primiti u subotu, 15. ovog mjeseca. Traju završni radovi na čišćenju i punjenju bazena, te uređenju okoliša

Visoke temperature zraka koje prelaze 30 celzijevih stupnjeva neizbježno su nametnule pitanje osvježenja. Omiljeno mjesto već gotovo 50 godina kupališni je kompleks popularne Kopike na lijevoj obali Drave. Ljetno okupljalište Osječana i gostiju posljednjih godina bilježi rekordnu posjećenost, a tako se očekuje i ove godine, tim prije što se najavljuje iznadprosječno toplo ljeto. Razlog zbog kojeg bazeni već nisu napunjeni bio je visok vodostaj Drave, "tako da su rad bazenskih pumpi i filtera onemugućavale visoke podzemne vode", rekao je Damir Harangozo, pomoćnik direktora Športskih objekata koji skrbe o Copacabani. Ponuda bazenskog kompleksa ostaje nepromijena kao i cijene ulaznica:djeci do 7 godina ulaz je besplatan. Oni starosti do 16 godina plaćaju  5 kuna, a pojedinačna ulaznica za odrasle iznosi 8 kuna. Kao i dosada invalidne osobe na Kopiku će moći za 3 kune. Kupališni kompleks otvoren je svakodnevno od 9 do 20 sati.  

Galerija
-, Foto: -/-
-, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.