Hrvatski radio

Radio Osijek

Osječka ljetna noć - "Ususret Danima piva"

24.08.2017.

13:02

Autor: Sanja Račić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Večeras će se održati program posljednje ovogodišnje Osječke ljetne noći, osmišljen i ususret Danima prvog hrvatskog piva, Turistička zajednica Grada Osijeka održala je konferenciju za novinare na kojoj je predstavljen program te manifestacije.

Program treće Osječke ljetne noći -25. kolovoza:

18:00 

Vodenica na Dravi (Solarski trg, iza crkve Sv. Roka), premijera lutkarske predstave u produkciji Hrvatskog društva kulturnog turizma pod nazivom: "Mačkamama i Timba u zanatskoj čaroliji". (Predstava čiji su glavni glumci poznata osječka Mačkamama, barunica Paulina Herman i njen omiljeni lav namijenjena djeci predškolske i školske dobi. Govori o tradiciji i kulturi i tradicijskim obrtima.) 

19:00 - 23:00 

Trg dr. Ante Starčevića, ispred hotela Central, u tramvaju GPP-a - u bojama Osječke pivovare bit će predstavljena bogata povijest proizvodnje piva u Osijeku

19:00 - 00:00

Trg dr. Ante Starčevića, glazbena najava Dana Prvog Hrvatskog Piva s DJ-em

19:00 - 00:00

Trg dr. Ante Starčevića,  ponuda osječkih ugostitelja smještenih u drvenim kućicama. Sva jela kupljena u kućicama moći će se pojesti na samome trgu na velikoj terasi na pivarskim stolovima u bijelo plavim, gradskim, bojama.

19:00 - 00:00

Ribarska ulica od glavnog trga do Zimske luke, ponuda obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava na štandovima, ponuda fast - fooda i langošica uz dječji kutak s vrtuljkom i dvorcem na napuhavanje

19:00

Trg dr. Ante Starčevića, promo štand Pointers Travel App i VR – povijesna turistička šetnja Osijekom uz tehnologiju virtualne realnosti , promo-štand NK Osijek, promo-štand TZ općine Čačinci s kostimiranim Vitezovima Ružica Grada

19:00

Korzo - prolaz Franje Krežme, glazbeni program pjevačkog društva Zrinski

19:00

Trg Slobode, Djeco, razgibajmo se! - Vježbanje na otvorenom s Robertom Seligmanom i Tomislavom Markovićem i trenericama Gimnastičkog društva Osijek Žito.  Druženju će se pridružiti i Gymi, maskota Svjetskog gimnastičkog kupa .

19:00 - 00:00

Korzo, vinski bar - "Summertime na Osječkoj ljetnoj noći" 

18:00 - 02:00

"IN DA SOFA"-Sakuntala park, glazbeno-ugostiteljski program

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.