Hrvatski radio

Radio Osijek

Osječki GO HSS-a prešao u HDZ

09.02.2017.

17:55

Autor: Željka Bačić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Svih 12 članova osječkog Gradskoga odbora Hrvataske seljačke stranke prešlo je danas u HDZ Osječko- baranjske županije. HSS im, rečeno je na konfereciji za novinare, nije pružio prostor za djelovanje.

"U HDZ su svi dobrodolšli, ako jesu ili nisu ni u kakvoj stranci, svi koji su premni pomoći da se makar i milimetar pomaknemo naprijed"- rekao je predsjednik osječko- baranjskog HDZ-a Ivan Anušić. Svoju šansu u HDZ-u vidjeli su rukovodeći ljudi osječkoga Glavnog odnora HSS-a koji žele, rekli su na konferenciji za novinare u Osijeku, pridonijeti provedbu programa razvoja. Sada već bivši predsjednik GO HSS-a Mario Turalija smatra da HDZ ima konkretna rješenja, da je konsolidirana stranka te da vodi modernu politiku. Projekt "Slavonije" napokon je nešto konkretno za ovo područje, rekao je. Predsjednik Stručnoga vijeća HSS-a Kkrunioslav Pavlović nije želio govoriti negativnosti svoje bivše stranke, ali je istaknuo kako njihove ideje  i kvaliteta rada nisu prepoznati u HSS-u, koji u Osječko- baranjskoj županiji vodi zastarjelu politiku. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.