Hrvatski radio

Radio Osijek

Osječki gradski doček Nove godine

23.12.2015.

15:47

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Program središnjeg dočeka Nove 2016. u organizaciji Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije, ove godine vraća se na trg Ante Starčevića. . . . .

Za dobar provod pobrinut će se popularni Žera i Crvena jabuka, kojima će se prije ponoći na pozornici pridružiti i gosti iznenađenja kako bi nas zajednički uveli u Novu, a ponoćni valcer i veliki vatromet biti će prvi događaji u 2016. godini.  Istovremeno, Grad Osijek u suradnji s udrugama Umirovljenici zajedno, Aktivni umirovljenici i Maticom umirovljenika organizira doček Nove godine u Šećeranskom domu. Doček je organiziran za umirovljenike s mirovinama do 1.700 kuna, a uključuje večeru, piće i glazbu.

Svi zainteresirani koji ispunjavaju uvjet mogu se prijaviti u Dnevnom boravku za umirovljenike, Županijska 11 (prolaz pored Bagata), od 9-12 sati i od 16-19 sati (osim Božićnih blagdana i nedjelje) uz predočenje odreska mirovine i osobne iskaznice. Pozivnica se naravno odnosi i na bračnog druga umirovljenika.

Broj prijava je ograničen, stoga požurite.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.