Hrvatski radio

Radio Osijek

Osječki HDZ: "Dosta je zanemarivanja Stadionskog naselja"

02.07.2020.

13:18

Autor: Radio Osijek

Foto:Radio Osijek

Foto:Radio Osijek

Foto: - / -

300-tinjak stanovnika Stadionskog naselja već desetljećima nema osnovnu komunalnu infrastrukturu poput plina i kanalizacije, a rješenje se ne nazire unatoč stalnom ukazivanju i dopisima poslanim gradskim vlastima, poručuju iz osječkog HDZ-a.

„Teško nam je vjerovati da i ove godine za spomenute dugogodišnje probleme nema sluha i financijskih sredstava. Nedavno smo na naš upit primili dopis iz Grada u kojem stoji da sredstava nema, što nam naprosto nije jasno s obzirom da je primjerice u dvorani Gradski vrt koja se nalazi u blizini najavljena izgradnja umjetne planine za penjanje vrijednosti oko 250.000 kuna. Nisu nam jasni kriteriji i zanemarivanje koje se očito odvija. Time više što ne postoje nikakve pravne prepreke, budući da je naselje u potpunosti legalizirano”, naglasio je na konferencije za javnost znakovitog naziva: "Zaboravljeno Stadionsko naselje, predsjednik Gradske četvrti Novi grad Luka Došen.

Više o temi, poslušajte u razgovoru naše „Leteće ekipe” s predsjednikom Gradske četvrti Novi grad Lukom Došenom i dugogodišnjim stanovnikom Stadionskog naselja, Zvonkom Malenicom.

 

Javljanje Zaboravljeno Stadionsko naselje

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.