Hrvatski radio

Radio Osijek

13:52 / 17.10.2020.

Autor: Radio Osijek

Osječki Hrvatski suverenisti u pripremi za lokalne izbore

M.Musulin i M. Pavliček; foto Radio Osijek/M.Kralj

M.Musulin i M. Pavliček; foto Radio Osijek/M.Kralj

Foto: - / -

Hrvatski suverenisti u Osijeku su u Vukovarskoj 60 otvorili nove prostorije te su njihov saborski zastupnik i predsjednik Hrvatske konzervativne stranke Marijan Pavliček i predsjednik osječke organizacije Matko Musulin govorili o pripremama za lokalne izbore 2021.

U Osijeku trenutno imaju oko 50 članova, a kako su istaknuli, okupili su i mlade i visokoobrazovane ljude koji žele promjene, imaju ideje i pokrenuti grad Osijek na bolje. Matko Musulin prozvao je aktualnu gradsku vlast zbog poskupljenja komunalnih usluga poput vode, odvoza otpada i komunalne naknade, zapošljavanja u gradskim tvrtkama i rad na uštrb gradskog proračuna. Hrvatski suverenisti imaju plan razvoja grada za idućih 10 godina, rekao je Musulin koji ističe osobito gospodarski i demografski dio programa. Marijan Pavliček je istaknuo da je pred osječkom organizacijom ekipiranje i priprema za lokalne izbore u svibnju iduće godine kada mogu izaći samostalno ili u koaliciji sa strankama sličnog svjetonazora ali i programa.  

M. Musulin i M. Pavliček

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.