Hrvatski radio

Radio Osijek

Osječki STUDIO 33 i pečuški Szilvio Ltd razvili brend kožnih rukavica Mantocco

29.08.2022.

11:16

Autor: Radio Osijek

Predstavljen brend rukavica Mantocco

Predstavljen brend rukavica Mantocco

Foto: HRT / Radio Osijek

Szilvio Ltd iz Pečuha i osječki STUDIO 33 d.o.o. udružili su snage u projektu „Beneficiary Light Grant Sheme“ koji je financiran programom prekogranične suradnje INTERREG V-A HUNGARY – CROATIA 2014-2020 i razvili visokokvalitetni brend kožnih rukavica te inovativna IT rješenja za njihovu prodaju i marketing. Rezultate suradnje predstavili su na konferenciji za novinstvo u Regionalnoj vinoteci u Osijeku.

Naziv je novog brenda rukavica Mantocco te odražava stav mlade generacije, vozača modernih vozila: (električnih) romobila, bicikala, (električnih) mopeda i luksuznih automobila. Sve više ljudi koristi moderna vozila kao alternativni javni prijevoz, ali rukavice za vozače dostupne su samo kao dodaci u sportu dok su materijali od kojih su izrađeni uglavnom sintetički. Cilj je projekta rastućoj potražnji za modernim rukavicama uz online aplikaciju dati mogućnost odabira nekoliko različitih modela rukavica koje je moguće customizirati/prilagoditi po vlastitim željama i afinitetima, poput odabira vrste i boje kože, načina kopčanja, boje konca i drugih detalja koji će učiniti rukavice jedinstvenima, te omogućiti entuzijastima vožnje da njihove rukavice postanu i modni detalj koji će upotpuniti ugođaj vožnje i biti usklađene s bojama interijera njihovog vozila. Na temelju aplikacije za web i mobilne uređaje projekt omogućava naručivanje rukavica po mjeri.

Pandemija COVID-19 naglasila je važnost nošenja rukavica, a kožne rukavice po mjeri alternativa su rukavicama od lateksa u svakodnevnom životu. Projekt je financiran iz Fonda za regionalni razvoj, ukupni su troškovi 316.220,00 eura, dok doprinos EU iznosi 237.165,00 eura.

Galerija
., Foto: ./.
Predstavljen brend rukavica Mantocco, Foto: HRT/Radio OsijekLeo Vinković, STUDIO 33, Foto: HRT/Radio Osijek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.