Hrvatski radio

Radio Osijek

Osječkom Centru za nestalu i zlostavljanu djecu državna nagrada

11.07.2022.

12:49

Autor: HRT Radio Osijek

nagrada CNZD

nagrada CNZD

Foto: FB CNZD / FB CNZD

Oko 3 tisuće volonterskih sati zabilježio je u 2021. godini osječki Centar za nestalu i zlostavljanu djecu. Centar je dobitnik Državne nagrade za volontiranje u kategoriji organizator volontiranja koja im je, krajem prošlog tjedna, uručena u Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. 

Ovo je nagrada za svakog od naših volontera – njih čak 148 u 2021. godini, za svaki od gotovo 3000 volonterskih sati koliko su proveli u radu s djecom i mladima, ističu u Centru u kojem ocjenjuju da će ove godine njihova baza volontera biti i veća. I dalje su otvoreni za nove volontere, potrebno je puno dobre volje i nešto slobodnog vremena. Sve informacije o mogućnostima volontiranja možete pronaći na web stranici Centra za nestalu i zlostavljanu djecu. O nagradi, motivaciji volontera i mogućnostima volontiranja poslušajte od koordinatorice volontera, psihologinje Martine Nikolić. 

razgovor s M. Nikolić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.