Hrvatski radio

Radio Osijek

Oslikani vremeplov u Ulici nevidljivih slastica

29.08.2019.

13:54

Autor: Radio Osijek

oslikani_vremeplov_zbg2019

oslikani_vremeplov_zbg2019

Foto: - / -

Zvukovi bubnjeva, kazalište sjena, oslikani vremeplov, hula hoop i hitri prstii svoje su mjesto pronaali u Perivoju kralja Tomislava. "Zemlja bez granica" kupila je velik broj djece i roditelja koji tijekom prijepodnevnih i poslijepodnevnih sati uživaju u zanimljivom programu Vremeplova.

Aleja Vulkana i Ulica nevidljivih slastica postala su najprometnija mjesta u gradu, a polako se pripremaju za veliku prezentaciju i umjetničko-glazbeni program koji će tijekom petka i subote oživiti jedan od frekventnijih parkova u gradu. Tijekom petka prijepodne radionice će se odvijati prema rasporedu, a prezentacija radionica počinje u 17 sati. Glazbeno-umjetnički program počinje u 19 sati, a čeka nas didgeridoo koncert, interaktivni show Blue Moon by Dejan Fajfer, plesni performans Krijesnica i plesne skupine Venera, Poco Loco i neobični Beat Bustersi - glazbeni performeri na čijim zanimljivim odijelima možete i zasvirati. Sve završava svjetlosnim show-om Labora i DJ Maxom, a posjetitelji će uživati u mašti i kreaciji koji će park pretvoriti u bezgranično mjesto.

Subota prijepodne rezervirana je za Jutarnju peticu i Sportsku muvaru – sportski program koji okuplja velik broj udruga i klubova, a bit će tu zanimljivih radionica za ljubitelje gimnastike, joge, atletike, mačevanja, biciklizma i nogometa. Za sve one koji, nažalost, svoje mjesto nisu uspjeli uhvatiti, tijekom subote će se odvijati radionice za koje nisu potrebne prijave. Prezentacije i performansi u subotu počinju u 19 sati, a završavaju glazbenim vremeplovom, svjetlosnim show-om i neobičnim umjetničkim interaktivnim instalacijama.

/priopćenje Udruge Breza/

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.