Hrvatski radio

Radio Osijek

Osnovna škola Milka Cepelića u Vuki dobiva vrijednu donaciju

23.10.2016.

08:17

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U organizaciji Rotary kluba Osijek, u petak 21. listopada 2016. godine, u dvorani Jug, održan je humanitarni koncert Maje Šuput s ciljem opremanja multimedijalne učionice Osnovne škole Milka Cepelića u Vuki.

Samom koncertu, na radost i oduševljenje učenika, prethodio je posjet poznate pjevačice spomenutoj školi. Osnovnoškolci su za Maju izveli prigodni program, a nakon toga se družili i fotografirali s poznatom estradnom zvijezdom.

Na koncertu je više od 800 posjetitelja, poglavito mlađeg naraštaja, uživalo u atraktivnom i dinamičnom nastupu Maje Šuput i njezinog pratećeg benda te njihovoj predgrupi, tamburaškom sastavu Hrvatski sokoli, s posebnim gostom i vrhunskim vokalnim solistom, Osječaninom Tonćijem Miševićem.

"Organizator koncerta, Rotary klub Osijek iskreno zahvaljuje Uredu gradonačelnika grada Osijeka, sponzorima bez kojih ovaj koncert ne bi bio ostvariv, ravnatelju i kolektivu OŠ Milkla Cepelića u Vuki, Uredu za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Osječko-baranjske županije i svima koji su nesebičnim radom pomogli u organizaciji i realizaciji koncerta. Zahvaljujući radu i trudu svih uključenih u projekt, učenici Osnovne škole u Vuki školske će zadatke izvršavati na suvremenim tabletima, donaciji Rotary kluba Osijek. Briga o djeci naša je trajna obveza, a osmijeh na njihovom licu naša najveća nagrada. Hvala svima", ističe predsjednik Rotary kluba Osijek Otmar Rubin. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.