Hrvatski radio

Radio Osijek

Otvoren natječaj "Najbolja poduzetnička ideja"

18.10.2022.

15:23

Autor: HRT Radio Osijek

Potpisivanje ugovora o sufinanciranju

Potpisivanje ugovora o sufinanciranju

Foto: Neven Knežević / HRT Radio Osijek

Već 16 godina Osječko - baranjska županija nagrađuje mlade poduzetnike u projektu "Najbolja poduzetnička ideja" kojoj je cilj poticanje inovativnosti u poduzetništvu. Ugovore o sufinanciranju potpisali su predstavnici županije i šest tvrtki 

Ugovor o sufinanciranju projekta potipisali su predstavnici Županije, Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Osijek, Osijek - Koteksa, Vuke d.d., Slatinske banke i Nexea. "Ovo je lijepa priča koja potiče mlade poduzetnike", rekao je zamjenik župana Josip Miletić, a pročelica upravnog odjela za gospodarstvo Ivana Katavić Milardović istaknula je da je ove godine prikupljeno 59 tisuća kuna. Najbolja ideja nagradit će se s 15 tisuća, drugonagrađena s 10 tisuća, trećenagrađena sa 7 tisuća kuna, a sljedećih 9 nagrađenih dobit će po 3 tisuće kuna. Natječaj se otvara 21. listopada i bit će otvoren 45 dana, a sve informacije o projektu "Najbolja poduzetnička ideja" i natječaju mogu se pogledati na stranicama Osječko-baranjske županije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.