Hrvatski radio

Radio Osijek

Otvorena Gradska blagajna za plaćanja bez naknade

17.06.2020.

09:09

Autor: Radio Osijek / IF

Otvorena Gradska blagajna za plaćanja bez naknade

Otvorena Gradska blagajna za plaćanja bez naknade

Foto: - / -

Osječani račune za usluge gradskih tvrtki, bez naknade, od danas mogu plaćati na Gradskoj blagajni koja je otvorena u osječkom pothodniku. Radno je vrijeme od 8 do 16 sati .

Kako je pojasnio prvi potpredsjednik Gradskog vijeća Drago Šerić, posljednjeg dana ožujka istekao je ugovoreni rok u kojem su se uplatnice gradskih tvrtki mogle plaćati na nekoliko mjesta bez naknade. Iako su sredstva bila planirana, zbog korone su prioriteti promijenjeni kako bi se pomoglo gospodarstvu, poduzetništvu i malom obrtništvu, a Grad Osijek je stoga, krenuo u preuređenje prostora u osječkom Pothodniku.

Gradska blagajna radit će od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati. Bez naknade mogu se platiti računi Vodovoda, Unikoma, Ukopa i komunalna naknada. Na Gradskoj blagajni računi se mogu plaćati samo u gotovini".

Iako građani na Gradskoj blagajni u Pothodniku imaju priliku plaćati sve račune na jednom mjestu, za korisnike su i dalje biti otvorena naplatna mjesta u Vodovodu, Unikomu i Ukopu gdje mogu, kao i do sada plaćati pojedinačne usluge, pojasnio je Drago Šerić. Postoji mogućnost da se gradske blagajne otvore i u Donjem gradu i Retfali.

Drago Šerić i građani

Galerija
-, Foto: -/-
-, Foto: -/--, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.