Hrvatski radio

Radio Osijek

Pannonian Challenge dobio svoj poštanski žig

31.05.2019.

19:53

Autor: Radio Osijek/TM

Pannonian Challenge dobio svoj poštanski žig

Pannonian Challenge dobio svoj poštanski žig

Foto: - / -

Povodom 20. godišnjice Pannonian Challengea sva pošta koja se bude prvoga dana tog najvećeg festivala ekstremnog sporta u regiji slala iz Osijeka na sebi će imati komarca, simbol festivala .

Povodom jubileja Pannonian Challenge je u suradnji s Hrvatskom poštom odlučio potaknuti legice i lege da svojim najdražima pošalju pismo ili razglednicu s jubilarnog festivala.
Festival ove godine traje od 5. do 9. lipnja, a žig će biti u upotrebi na dan otvorenja festivala, 5. lipnja. Sva pošta koja se na taj dan bude slala iz Osijeka na sebi će imati Pannonian Challenge žig i karakterističnog komarca, simbol festivala. Žig će zatim biti pohranjen u muzej Hrvatske pošte.
"Drago nam je da je Hrvatska pošta prepoznala dugogodišnje zalaganje ekipe koja neumorno stoji iza organizacije najvećeg festivala ekstremnog sporta u ovom dijelu Europe. Pannonian, iako je okrenut mlađoj publici iznimno cijeni tradiciju, stoga nam čast koju nam je ukazala Hrvatska pošta predstavlja iznimno veselje. Drago nam je da će sva pošta koja bude na dan otvorenja odašiljana iz Osijeka imati naš žig te ćemo time podići i vidljivost festivala, a nadamo se i probuditi davno zaboravljenu tradiciju slanja pisama", poručio je Jurica Barać, organizator Pannonian Challengea.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.