Hrvatski radio

Radio Osijek

Pannonian Challenge pred novim izazovima

17.04.2020.

10:21

Autor: Davor Lončarić

Pannonian   Challenge  pred  novim izazovima

Pannonian Challenge pred novim izazovima

Foto: - / -

Ovogodišnje, 21. izdanje najvećeg festivala ekstremnog sporta u ovom dijelu Europe održat će se u novim datumima, krajem ljeta .

„Ako je ikada itko pomislio da može biti ekstremniji od našeg festivala ekstremnog sporta grdno se prevario. Mi u Pannonianu i Osijeku se ne predajemo. Na našem webu i našim društvenim mrežama traje zagrijavanje za XXI Pannonian uz školu BMX-a, strip izdanje naše knjige te niz zanimljivosti i atraktivnih video klipova!“ najavio je organizator Pannonian Challenge festivala Jurica Barać.

„Ne možemo točno potvrditi datume, no ono što je sigurno je da se vraćamo u onaj „stari dobri” termin krajem ljeta, krajem kolovoza. S obzirom da se situacija mijenja iz dana u dan, važno nam je uskladiti termine s drugim sportskim natjecanjima jer moramo uzeti u obzir da i veliki broj vozača sudjeluje na druga natjecanjima. Bit će posla, no ne brinite sve ćemo otkriti na vrijeme” potvrdila je za Radio Osijek i Mirna Šmit iz komunikacijskog tima festivala.

U vremenu dok čekamo nove datume Pannonian Challenge kreativna osječka ekipa svakodnevno priprema te na festivalskim web stranicama i na društvenim mrežama objavljuje zabavne i izazovne sadržaje. Jedan od sadržaja jest i digitalna verzija, globalno popularne, festivalske monografije „PC XX: THE STORY“. Monografija je predstavljena na prošlogodišnjem, jubilarnom XX. Pannonianu, a u njoj je autorica Aleksandra Živković u suradnji s dizajnerskim kolektivom NJI3, retrospektivnim fotografijama festivala i bivšeg skate parka pridružila priče i anegdote o osnivačima, organizatorima, sportašima, glazbenicima, posjetiteljima – svima onima koji su zaslužni što je Pannonian Challenge danas ondje gdje jest.

„Svi znaju da mi Pannonian Challenge živimo i da to nije samo organizacija festivala već stil života. Pannonian živi 365 dana u godini, živimo ga čak i onaj jedan prijestupni dan. Unatoč brojnim izazovima za nas opcija „preskakanja“ jednog Pannoniana jednostavno ne postoji! Nove datume objavljujemo uskoro, a do tada pratite naš web i naše društvene mreže i zabavite se uz ekstremno dobre sadržaje“, istaknuo je Barać te za kraj dodao: „Zahvaljujem svim našim partnerima na njihovom razumijevanju za ovu situaciju, a bez kojih Pannonian Challenge festivala u većoj mjeri ne bi niti bilo! Do novih datuma i ponovnog druženja u našem parku ostanimo zajedno, budimo podrška jedni drugima, pokažimo ono najbolje u nama i siguran sam kako ćemo i ovaj izazov uspješno izgurati i iz njega puno toga vrijednoga naučiti!“

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.