Hrvatski radio

Radio Osijek

17:51 / 12.02.2022.

Autor: Radio Osijek/TM

Pobjegli iz marice - policija traži pomoć građana

Fotografija bjegunaca

Fotografija bjegunaca

Foto: PU Vukovarsko-srijemska / -

Dvojica muškarca sinoć su pobjegla iz policijskog vozila, dok su ih prebacivali u osječki zatvor. Policijska uprava vukovarsko-srijemska u potrazi je za bjeguncima i traži pomoć građana. 

Objavili su fotografije dvojice muškaraca koji su sinoć navečer pobjegla iz policijskog vozila, dok su ih policijski službenici prevozili u Zatvor u Osijeku. Jedan je muškarac (lijeva fotografija) slabije tjelesne građe, smeđe kose i visok je oko 175 cm, dok je drugi muškarac (desna fotografija) srednje tjelesne građe, crne kose i visok je oko 165 cm. "Ovim putem pozivamo građane da dojave policiji na broj 192 ako uoče muškarce. Unaprijed zahvaljujemo građanima na pomoći", stoji u objavi Policijske uprave vukovarsko-srijemske koju prenosimo u cijelosti:

"Sinoć, 11. veljače 2022. godine oko 22 sata, dva muškarca koje Policijska uprava vukovarsko-srijemska sumnjiči da su počinitelji kaznenih djela, su pobjegla iz kretajućeg policijskog službenog vozila „marice“, dok su ih policijski službenici prevozili u Zatvor u Osijeku, nakon što im je određen istražni zatvor. 

Policijska uprava vukovarsko-srijemska obavila je očevid na službenom policijskom vozilu te je zasad utvrđeno kako su dvojica muškaraca bila u stražnjem dijelu vozila (marice) te da su u tom dijelu vozila izazvali mehanički kvar na stražnjim rešetkama i vratima te na taj način otvorili vrata i dali se u bijeg.

Sve raspoložive snage na terenu intenzivno tragaju za dvojicom muškaraca.

Također, o ovom događaju ćemo preispitati sve činjenice vezane za postupanje policijskih službenika ove Uprave koji su muškarce prevozili."

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.