Hrvatski radio

Radio Osijek

Počela dogradnja nastavno- sportske dvorane OŠ Miroslava Krleže u Čepinu

07.10.2021.

13:44

Autor: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: Stjepan Filipović

Foto: - / -

Danas su počeli radovi na rekonstrukciji i dogradnji nastavno- sportske dvorane Osnovne škole Miroslava Krleže u Čepinu. Investicija je vrijedna 30 milijuna kuna koju zajednički financiraju Općina Čepin i Osječko - baranjska županija.

Osječko - baranjski župan Ivan Anušić rekao je da je dvorana, ovakovih gabarita, potrebna Čepinu. "Općina Čepin najveća je općina u kontinentalnom dijelu Hrvatske, ali ima najveći broj stanovnika, djece i onih koji imaju potrebu boiraviti, trenirati i kreirati svoj život u dvorani. Ovo je nešto što je konkretno i vrijedno 30 milijuna kuna koju zajednički investiramo i tako radimo sa svim općinama i gradovima na području naše županije. Zajedničke investicije, ravnomjeran razvoj svih općina i gradova na području Osječko - baranjske županije činit će ju boljim i kvalitetnijim mjestom za život", naglasio je osječko - baranjski župan Ivan Anušić.
Dvorana će imati 600 sjedećih mjesta, borilište je dimenzija 20 x 45 metara. "Veličina dvorane dokaz je onoga što se počelo graditi i što će naši mještani uživati, ne samo osnovnoškolci nego i udruge kojima je općina Čepin bogata. Ovo je povijesni trenutak, najveća kapitalna investicija posljednjih desetljeća", rekao je općinski načelnik Dražen Tonkovac.
Rok za dovršetak radova je dvije godine.

župan Ivan Anušić

načelnik Dražen Tonkovac

Galerija
-, Foto: -/-
-, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.