Hrvatski radio

Radio Osijek

Počela uskrsna podjela „paketa života”

27.03.2023.

12:50

Autor: Radio Osijek

Počela podjela "paketa života"

Počela podjela "paketa života"

Foto: HRT / Radio Osijek

Ususret Uskrsu, počela je podjela „paketa života” u osječkoj Humanitarnoj udruzi Rijeka ljubavi koja će trajati do 7 travnja. Paketi sadrže 20 prehrambenih proizvoda, a ovaj su put bogatiji za namirnice koje će se naći na blagdanskom stolu. Iz Udruge zahvaljuju donatorima koji su im pomogli u tome da i ovaj mjesec korisnici dobiju pakete, a predsjednica Rijeke ljubavi Štefica Čučak ističe kako su posebno mislili na djecu.

„Nismo zaboravili na dječicu korisnika te smo odlučili i ovoga Uskrsa obradovati naše najmlađe pa dijelimo i paketiće za djecu. Molimo korisnike da dovedu svoju djecu kako bi osjetila duh blagdanskoga ozračja i kako bismo im izmamili osmijeh na lica”, rekla je Čučak.

Podjela „paketa života” za preko 3000 članova obitelji organizirana je od ponedjeljka do petka od 9 do 11 sati. Sadrže 20 prehrambenih proizvoda (brašno, rižu, šećer, ulje, grah, vegetu, mlijeko, zimnicu i drugo) te higijenske potrepštine. Nastavlja se i podjela litre mlijeka za svako dijete u obitelji.

Iz Rijeke ljubavi napominju kako u slučaju kada korisnik nije osobno u mogućnosti preuzeti paket, oni koji to čine u njihovo ime trebaju ponijeti osobnu iskaznicu korisnika za kojeg će podignuti paket. Prilikom podizanja paketa upisat će se tko je podignuo paket i provjeriti je li osoba dobila paket.

Galerija
Počela podjela "paketa života", Foto: HRT/Radio Osijek
Počela podjela "paketa života", Foto: HRT/Radio Osijek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.