Hrvatski radio

Radio Osijek

12:23 / 08.01.2018.

Autor: Radio Osijek

Počeli upisi u program predškole

foto Dječji vrtić Osijek

foto Dječji vrtić Osijek

Foto: - / -

U ustanovi Dječji vrtić Osijek počeli su upisi u program predškole. Taj je program obvezan za djecu koja dosad nisu bila obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja, a rođena su u razdoblju od 1. travnja 2011. do 31. ožujka 2012. godine.

Program predškole trajat će 250 sati, a provodit će se od 1. veljače do 30. ožujka u dječjim vrtićima Radost, Maslačak, Jaglenac, Josipovac i Zvončić.

Upisi u program predškole trajat će do 19. siječnja u Dječjem vrtiću Osijek na Vijencu Ivana Meštrovića 7 (2. kat) od 8 do 14 sati.

Roditelji se mole da pravodobno predaju zahtjev za upis djeteta kako bi se osigurali primjereni prostorni i vremenski uvjeti za prihvat djece, a obrazac zahtjeva može se preuzeti na internetskoj stranici www.vrticiosijek.hr.

Uz zahtjev treba priložiti presliku izvoda iz matične knjige rođenih ili rodni list za dijete, preslike osobnih iskaznica roditelja, nalaz i mišljenje prvostupanjskog tijela vještačenja (Centar za socijalnu skrb) o postojanju teškoća u razvoju, liječničku potvrdu i iskaznicu imunizacije.

Roditeljski sastanak održat će se 30. siječnja 2018. godine u 18 sati u sjedištu ustanove Dječji vrtić.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.