Hrvatski radio

Radio Osijek

Počinje "GISKO tjedan Harryja Pottera"

26.08.2019.

12:46

Autor: Radio Osijek

foto Radio Osijek

foto Radio Osijek

Foto: - / -

Gradska i sveučilišna knjižnica u Osijeku četvrtu godinu organizira manifestaciju pod nazivom ‘’GISKO tjedan Harryja Pottera’’. Održat će se u od 26. do 31. kolovoza, a namijenjena je svim čarobnjacima i bezjacima u dobi od devet do 99 godina.

Tijekom projekta održat će se različite radionice, kvizovi, izložba knjiga i kolekcionarskih predmeta, igraonice društvenih igara.

Organiziraju izložbu knjiga i kolekcionarskih predmeta na temu Harryja Pottera; kao i igraonice društvenih igara, Metloboj, Bijeg iz Azkabana, Obuku za aurore te ispit znanja (Č.A.S.-ovi i O.Č.I.). Knjižnica će u sklopu manifestacije ugostiti i poznatog hrvatskog umjetnika Zdenka Bašića. U caffe baru Peppermint održat će se i Harry Potter pub kviz.

U GISKO-u kažu kako zanimanje za Harry Potter tjednom ne jenjava, dapače, broj posjetitelja je svake godine sve veći. To je sada već tradicionalna manifestacija GISKO-a koja se čeka i očekuje, korisnici zovu, pišu, traže, pitaju kad će i hoće li biti.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.