Hrvatski radio

Radio Osijek

Policija za vikend najavljuje pojačane mjere kontrole prometa

09.01.2020.

10:46

Autor: Radio Osijek/PU

foto Radio Osijek, arhiva, N. Knežević

foto Radio Osijek, arhiva, N. Knežević

Foto: - / -

U petak, subotu i nedjelju policijski službenici provodit će pojačane mjere u cestovnom prometu- najavljuje Policijska uprava osječko-baranjska . Nadzirat će oduzimanje prednosti, prekršaje pješaka i "4 ubojice".

Iz najave PU osječko-baranjske:
U petak, 10. siječnja, od 12 do 18 sati na području cijele PU osječko–baranjske policijski službenici provodit će pojačane mjere nadzora cestovnog prometa. Mjere će biti usmjerene na utvrđivanje prekršaja oduzimanja prednosti prolaska i prekršaja pješaka.

I tijekom vikenda, 11. i 12. siječnja, na području čitave PU osječko – baranjske policijski službenici provodit će pojačane mjere nadzora cestovnog prometa. Mjere će biti usmjerene na utvrđivanje prekršaja uzročnika prometnih nesreća tzv. „4 ubojice u prometu“ (brzina, alkohol, sigurnosni pojas i nepropisno korištenje mobitela) te drugih najtežih prometnih prekršaja kojima se ugrožava sigurnost svih sudionika cestovnog prometa.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.