Hrvatski radio

Radio Osijek

Poms: Želim napraviti najbolji posao za klub i igrače

02.09.2022.

12:57

Autor: HRT Radio Osijek

Rene Poms

Rene Poms

Foto: NK Osijek / HRT Radio Osijek

Momčad je u dobrom raspoloženju, vjerujem u ove igrače i ako budemo igrali kako možemo smatram da ćemo biti uspješni u ovoj utakmici, rekao je Poms.

Rene Poms, glavni trener Bijelo-plavih, imat će u subotu protiv Šibenika (Gradski vrt, 21.05 sati) svoj samostalni debi na klupi Osijeka uoči kojeg s raznih strana dobiva pozitivne impulse podrške. Hvala svima na lijepim željama. Naravno, ponosan sam zbog prilike koju sam dobio. Za mene je ovo velika odgovornost i velika prilika, toga sam svjestan. Naravno želim je iskoristiti i napraviti najbolji mogući posao za klub, igrače i samog sebe, rekao je Poms.

Spreman za izazov

Bijelo-plave je do sada vodio u tri utakmice mijenjajući Nenada Bjelicu, ali zato je više od 400 puta bio na klupi u ulozi pomoćnog trenera što sugerira da ima dovoljno iskustva za uhvatiti se u koštac s izazovima koji ga čekaju. Pritom, nije nebitno spomenuti da je već ranije iskazao ambicije raditi samostalno kao glavni trener. Da nisam spreman ne bih ni prihvatio ovaj posao, niti bi mi klub ponudio priliku. Za mene je ovo pravi trenutak za doći na ovu poziciju. Dat ću najbolje od sebe da budemo uspješni jer na kraju dana to je jedino što se računa.

Šibenik je opasan

Nogometaše Osijeka očekuje domaći ogled protiv vrlo dobrog Šibenika protiv kojeg će tražiti potvrdu povratka na pobjednički kolosijek. Uvijek je najvažnija prva iduća utakmica a za nas je to gostovanje Šibenika u Gradskom vrtu. Nema dvojbe da ćemo pokušati dati najbolje od sebe da pobijedimo iduću utakmicu i osvojimo tri boda. Poznajem Šibenik, imaju dobru momčad, dobre rezultate, gledao sam ih u prošlom kolu protiv Dinama protiv kojeg su bili blizu osvajanja boda. Znamo da će ovo za nas biti teška utakmica za koju moramo biti spremni. Momčad je u dobrom raspoloženju, vjerujem u ove igrače i ako budemo igrali kako možemo smatram da ćemo biti uspješni u ovoj utakmici.

Zanimljivo, Poms je jednom već vodio Bijelo-plave protiv Šibenika kada je dvostruki strijelac u gostujućoj pobjedi bio Ramon Mierez.

Bilo je to prije dosta vremena i u drugačijim okolnostima, ali pobijedili smo, imamo to pozitivno iskustvo bez obzira što je ovo potpuno nova utakmica, zaključio je Rene Poms.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

3 h

FEBIRE

FEBIRE