Hrvatski radio

Radio Osijek

Popuste li mjere, fitness centri spremni odmah otvoriti vrata

25.01.2021.

12:22

Autor: Radio Osijek

Vladimir Banac

Vladimir Banac

Foto: - / -

Rekreativni sportaši i svi željni tjelovježbe nestrpljivo iščekuju ponovno otvaranje teretana i fitness centara. Ta je mogućnost među najizglednijima u najavljenom popuštanju mjera od 1. veljače, što pozdravlja osječki trener i vlasnik City Fitnessa Vladimir Banac koji je gostovao u našem programu.

„Nismo sjedili skrštenih ruku, brinuli smo o našim članovima i od prvog smo trenutka spremni otvoriti vrata fitness centra. Epidemiološke mjere koje su ranije bile na snazi zbog veličine našeg prostora mogli smo jednostavno ispoštovati jer imamo 700 četvornih metara. Dezinfekcijska sredstva postavili smo u svakom kutku, mjerili smo temperaturu članovima i upućivali ih na oprez, a slično planiramo i sada, iako ne znamo hoće li mjere biti iste”, rekao je Banac.

Ustvrdio je kako je fitness industrija među branšama koje su najviše stradale u korona krizi, ali je i zahvalio državi na pomoći, ponajprije na sredstvima za isplatu plaća zaposlenicima. Izrazio je nadu da će se tijekom godine situacija normalizirati i da će se članovi vratiti treniranju u njihovim prostorima. „Vjerujem da su se ljudi zaželjeli vježbanja i da shvaćaju važnost fizičke aktivnosti, a pretpostavljam da im posebno nedostaje socijalni aspekt vježbanja u fitness dvoranama. Tijekom pandemije fokusirali smo se na online vježbanje i svakodnevno prikazivali treninge. Radimo sve što možemo kako bismo ostali u kontaktu s članovima i s optimizmom iščekujemo vijesti o ponovnom otvaranju”, poručio je Banac.

U prilogu možete poslušati javljanje naše "leteće ekipe":

Vladimir Banac u programu Radio Osijeka

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.