Hrvatski radio

Radio Osijek

Povratak u budućnost 4.0

06.05.2022.

17:33

Autor: HRT Radio Osijek

Povratak u budućnost 4.0

Povratak u budućnost 4.0

Foto: Vlatko Franjin / HRT Radio Osijek

Tjedan otvoren za nova iskustva i prilike pod nazivom Povratak u budućnost 4.0 očekuje nas od idućeg utorka u Elektrotehničkoj i prometnoj školi u Osijeku, a program je predstavljen na današnjoj konferenciji za medije. Za ovakav naziv odlučili su se jer kroz pripremljena događanja sudionike žele povesti na putovanje u budućnost odnosno želi se pokazati koliko ona može biti svijetla za trenutne, buduće, ali i bivše učenike škole.

Dio je ovo velikog RCK ELPROS projekta vrijednog više od 70 milijuna kuna s kojim u školi žele približiti rad svojih djelatnika i učenika svim zainteresiranim budućim učenicima, ali i široj javnosti. Od 9. do 13. svibnja u prostorima škole moći će se tako sudjelovati na nizu aktivnosti čiji su koncept i ideja razvijeni promatrajući trendove i potrebe koje budućnost donosi. Program obuhvaća Festival pismenosti, Dan otvorenih vrata Elektrotehničke i prometne škole Osijek, Dan karijera u tehničkim zanimanjima te Alumni seminar. „Četiri su ovo događanja u kojima želimo pokazati što učenici rade u svojem svakodnevnom obrazovanju i pokazati novim učenicima kako izgleda naša škola. Također, želimo i dati priliku i našim bivšim učenicima da podijele svoja iskustva sa sadašnjim i pokažu kako su zahvaljujući obrazovanju u našoj školi stasali u uspješne poduzetnike u okruženju” rekao je ravnatelj Antun Kovačić.


Cjelokupan program Povratka u budućnost 4.0 u Elektrotehničkoj i prometnoj školi u Osijeku možete pogledati ovdje

Ravnatelj Antun Kovačić i projekt menadžerica Rebeka Raff

Ravnatelj Antun Kovačić i projekt menadžerica Rebeka Raff

Foto: Vlatko Franjin / HRT Radio Osijek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.