Hrvatski radio

Radio Osijek

Požari na nekoliko obiteljskih kuća

09.01.2016.

10:08

Autor: Samir Klasiček

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U protekla 24 sata - nekoliko požara na obiteljskim kućama na području Policijske uprave osječko-baranjske. U Osijeku u Ulici Mije Kišpatića vatra se zapalila zbog djelovanja plamena svijeće .

Ugasili su je djelatnici Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka, a materijalna će se šteta utvrditi naknadno. Riječ je o kući u koja je većim dijelom već uništena u eksploziji plina prije devet i pol mjeseci u kojoj je 61-ogodišnjak živio bez struje i plina, iako je Grad njemu i sestri osigurao zamjenski smještaj u malenom stanu.

Pune ruke posla osječki vatrogasci imali su i noćas jer je gorjela kuća u Kaninskoj ulici u Brijestu u vlasništvu 50-ogodišnjakinje. 

U Belom Manstiru jučer je izgorio dio krovišta na kući u vlasništvu 85-ogodišnjakinje.  Uzrok je tog požara loženje peći, a šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Ugasili su ga djelatnici Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Beli Manastir.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.