Hrvatski radio

Radio Osijek

Poziv Mladih HNS-a svim mladima Osijeka

28.06.2013.

12:29

Autor: Sanja Račić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Mladi HNS-a pozvali su sve mlade Osijeka da svojim idejama pridonesu boljem životu u gradu. Na konferenciji za novinare istaknuli su kako inicijativom "Želim, znam, razmišljam" žele poboljšati odnos svih mladih u gradu bez obzira na stranačku pripadnost ili apolitičnost.

Predsjednik Mladih HNS u Osijeku Goran Knežević kaže kako su na ideju došli nakon prvoga kruga lokalnih izbora pitajući mlade za koga će glasovati. Kako je među čestim odgovorima bilo i priznanje da se na izbore neće ni izaći jer mladi ionako ništa ne mogu promijeniti, u HNS-u su odlučili pokazati kako se ideje mladih mogu ostvariti. "Na taj način želimo i unaprijediti komunikaciju s predstavnicim lokalne uprave, a potporu gradonačelnika Osijeka Ivice Vrkića imamo"- rekao je tajnik Mladih HNS Marin Babić i pozvao mlade da im se jave na adresu: mladi.hns@osijek-hns.com ili osobno u Kapucinska ulica 27/2. Udruženi možemo sve, zaključeno je na konferenciji za novinare Mladih HNS-a koji imaju oko 150 članova.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.