Hrvatski radio

Radio Osijek

11:57 / 15.06.2020.

Autor: Radio Osijek/TM

Prasci iz tovilišta na meti lopova

Prasci iz tovilišta na meti lopova

Prasci iz tovilišta na meti lopova

Foto: - / -

Na području Policijske uprave osječko - baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su četiri kaznena djela od kojih su u redovitom dnevnom izvješću izdvojili dva, kategorizirana kao teška krađa – krađu u tovilištu svinja i provalu u autopraonicu.

U noći 13. na 14. lipnja nepoznati je počinitelj provalio je u tovilište svinja u Marjanskim Ivanovcima i ukrao 10 komada prasaca, oko 20 litara dizel goriva i sjekiru. Vlasnik 61-godišnjak iz Marjanaca oštećen je za više od 6000 kuna. Policija je nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja.

Noć kasnije, 14. na 15. lipnja, u Ulici Josipa Rajha Kira u Osijeku nepoznati je počinitelj provalio automate za naplatu samouslužne praonice i ukrao novac vlasništvo tvrtke iz Osijeka. I u ovom je slučaju uslijedila kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu protiv nepoznatog počinitelja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.