Hrvatski radio

Radio Osijek

Predstavila se Nezavisna lista Dinka Burića

20.04.2021.

14:59

Autor: Neven Knežević

foto: hrt.hr

foto: hrt.hr

Foto: - / -

U Belišću su se predstavili članovi Nezavisne liste Dinka Burića. "Ono što želimo raditi u predstojećem mandatu je nastaviti kontinuitet onoga što smo činili do sada, a to su vjerujem prepoznali i naši sugrađani", rekao je nositelj liste i kandidat za gradonačelnika Belišća Dinko Burić

"Poseban naglasak stavit ćemo na razvoj gospodarstva i jačanje socijalno - demografskih mjera, te u cijelosti iskoristiti mogućnosti bespovratnih sredstava Europske unije", rekao je Burić, te dodato da će i nadalje poticati turizam, sport i kulturu i voditi računa o ravnomjernom razvoju svih naselja na području grada. "Poseban naglasak stavit ćemo na poštivanje čovjeka, jer ovdje žive pripadnici čak 22 nacionalne zajednice", dodao je nositelj Nezavisne liste i kandidat za gradonačelnlika u trećem mandatu Dinko Burić. 

Osim nositelja liste govorila i kandidatkinja za dogradonačelnicu Ljiljana Vučković, te kandidati u gradskom vijeću. Osim aktualnog dogradonačelnika Domagoja Varžića na listi Dinka Burića kao članovi vijeća još su Dario Fletko, Bojan Vuksanić, Milan Zamaklav, Milan Strahinec, Ivana Petrović, Mario Balog, Josipa Blažević, Igor Balog, Luka Jerković, Lara Vidaković, Eva Habus, Barbara Potočki i Sanja Balentić.  

Dinko Burić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.