Hrvatski radio

Radio Osijek

Predstavio se Berislav Mlinarević kandidat za gradonačelnika Osijeka

17.03.2021.

12:14

Autor: Neven Knežević

hrt.hr

hrt.hr

Foto: - / -

"U ovom gradu ostvario sam profesionalno i osobno iskustvo i sada želim to znanje, iskustvo i energiju staviti na raspolaganje sugrađanima", rekao je nezavisni kandidat za gradonačelnika Osijeka Berislav Mlinarević predstavljajući se javnosti zajedno sa suradnicima koji su mu dali potporu

"Osijeku treba promjena, novo lice i djelovanje koje će povećati gospodarski potencijal", rekao je predsjednik udruge "Hoćemo" Tomislav Mišetić na predstavljanju nezavisnog kanidata za gradonačelnika Osijeka Berislava Mlinarevića kojemu udruga daje potporu. Potporu su dali iz Mosta i Domovinskog pokreta. Predstavnik Mosta za Osijek Petar Kopunović Legetin rekao je da su kod Mlinarevića "prepoznali stručnost, ideje i viziju", a predsjednik županijske podružnice Domovinskog pokreta Krešimir Čabaj istaknuo je "da je Mlinarević osoba koja je sposobna nam dati pravo da vjerujemo da će ponuditi promjenu u gradu koji stagnira"

Nezavisni kandidat Berislav Mlinarević naglasio je "da nam ne trebaju ni lijevi ni desni, ni oni koji imaju svoje osobne i stranačke interese. Naš zajednički interes su građani i grad Osijek". Rekao je da je u Osijeku ostvario svoj život "i to znanje i iskustvo želim ponuditi građanima svoga grada". 

Berislav Mlinarević

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.