Hrvatski radio

Radio Osijek

Predstavljanje Slavonije i Baranje u Münchenu

24.02.2023.

11:04

Autor: HRT/Radio Osijek

.

.

Foto: . / HRT Radio Osijek

U Münchenu se ovaj tjedan održava turistički sajam “f.re.e”, najveći međunarodni turistički sajam u Bavarskoj na kojem je ovogodišnja zemlja partner Hrvatska. Uz predstavljanje cjelokupne turističke ponude Hrvatske na sajmu, održavaju se i brojna popratna događanja koje imaju za cilj povećanje broja gostiju s njemačkog tržišta.

U srijedu je održana zajednička promocija u suradnji Croatia Airlines d.d., Turističke zajednice Osječko-baranjske županije, Turističke zajednice grada Osijeka, Zračne luke Osijek, TZ Splitsko-dalmatinske županije i TZ općine Bol. Na prezentaciji, na kojoj je sudjelovalo oko 50 turističkih agenata s područja Bavarske, uz promociju letova koji spajaju München i Osijek cijele godine te sezonski München i Brač, predstavljena je turistička ponuda Osječko-baranjske županije i grada Osijeka.

Ono što je izazvalo posebno oduševljenje publike bio je glazbeno-animacijski “performans” umjetnika iz Baranje koji su uz gajde, pjesmu te “lipu” i “strašnu” bušu predstavili dijelić atraktivnih doživljaja koje Slavonija i Baranja nude.

Osim na prezentaciji, destinacija Slavonija se predstavila na sajmu “f.re.e.” u suradnji pet slavonskih županijskih turističkih zajednica na štandu Hrvatske turističke zajednice te Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljsko-turistička škola, Osijek.     

Galerija
., Foto: ./.
., Foto: ./.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.